Vad gjorde sportjournalisten Erik Niva med Text TV 377?

Sportjournalisten och sportkrönikören Erik Niva berättar på Twitter att han varit med i en nostalgipodcast:

Det är i podcasten ”Blandbandet”, en podcast för ”dig som var barn eller ung på 70, 80 & 90-talen” som Erik Niva är med. Han berättar mycket om sitt sportintresse och bland annat kan man 45 minuter in i sändningen höra honom berätta om hur han i sin ungdom försökte spela in Text TV sid 377 på sin VHS för att kunna följa engelska ligamatcher.

Hur gick det med text-tv-inspelningen tror ni? Gå till podcasten nedan och lyssna vettja! 😉

http://blandbandet.com/8-erik-niva-bland-buster-och-punk-pa-sidan-377/

texttv.nu – som att spela in SVT Text TV med videon!

Appropå att spela in Text TV så är det ju precis det som texttv.nu sysslar med! Men istället för att spela in sidorna på en VHS så lagras dom i en databas – så du som läsare kan titta på sidor i efterhand och dela med dig av sidor till vänner. Geni!