Gillar du chokladgodiset M&M? Då kommer du inte gilla den här nyheten…

M&MJa gillar du det här godiset verkar det rätt kört just nu.

(Bild: Jordnöts M&M’s av Anders Lagerås)

 

 

    • 114 SVT Text Onsdag 08 jun 2016 INRIKES PUBLICERAD 8 JUNI

      Chokladkulor stoppas i Sverige

      Chokladkulorna M&M får inte längre säljas i Sverige. Det är resultatet av en hovrättsdom, skriver Dagens Media. M&M lanserades av den amerikanska chokladjätten Mars för några år sedan. Marabou, som ägs av Kraft/Mondelez, tillverkar den svenska klassikern M sedan 1957. Kraft/Mondelez stämde konkurrenten för "vilseledande efterbildning och renommésnyltning". I marknadsdomstolen vann Mars, men både tingsrätten och Svea hovrätt anser att det rör sig om otillåtet varumärkesintrång. Därmed förbjuds M&M på den svenska marknaden. Inrikes 101 Utrikes 104 Innehåll 700